Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Sportélet

 

Futball Club Szalafő

Szalafőn 1993. január 25-én alakult meg a sportegyesület Futball Club Szalafő néven.

A cél az volt,hogy szervezett keretek közt rendszeres sportélet alakuljon ki a faluban. Szükség volt erre egyrészt hogy a helyi fiatalok szabadidejüket hasznosan, egészségesen tölthessék, másrészt a helyi lakosságnak programot, szórakozást biztosítsanak.

Az egyesület megalakulásakor 23 volt a tagok száma, valamennyien Szalafőiek voltak.

A csapat megalakulása óta több-kevesebb sikerrel minden évben részt vesz a területi bajnokságon.

A klub a helyi önkormányzat és környékbeli vállalkozók támogatásával minden évben nemzetközi labdarúgó tornát szervez. A kezdetben 8 csapatos torna mára 2 napos rendezvénnyé nőtte ki magát, ahol a férfi csapatok mellett ifjúsági és női futballcsapatok is összemérhetik erejüket.

A csapat rendszeresen vesz részt különböző szabadtéri illetve teremtornákon. Minden évben résztvevői az őriszentpéteri Vásár Kupának, ezenkívül Szentgotthárdon, Zalaegerszegen, Rádóckölkeden, Magyarszombatfán, Budapesten és a szlovéniai Salovciban is résztvesznek tornákon.

A sportolók az egyesület támogatóinak, illetve különféle pályázatoknak köszönhetően felszereléssel jól ellátottak. 

 

Szalafő Sportjáért Egyesület

2005 január 15-én alakult egyesületünk 14 taggal, azzal a céllal, hogy a helyi Futball Club mellett, de vele szorosan együttműködve felélénkítsük a település sportéletét.

Konkrét feladatként jelöltük az idei évtől a nagyszabású ROTTO KUPA Kispályás Futball Fesztivál szervezését és lebonyolítását.

További céljaink közt szerepel ősz vége felé megrendezni a SZALAFŐ Bajnoka versenyt asztalitenisz, teke és sakk sportágakban helyi illetve a Szalafőről elszármazottak illetve családtagjaik, továbbá a falunkban lévő hétvégi ház tulajdonosai és családtagjaik részére.

Az egyes sportágakban külön-külön lehet jelentkezni és az összesített versenyszám győztese elnyeri a Szalafő Bajnoka címet. A versenyek várhatóan november végén kerülnek megrendezésre, a nagypályás labdarúgó bajnokság befejezése után.

Hosszabb távú tervben szerepel a Szalafő legerősebb embere verseny is.

Természetesen valamennyi rendezvényünket hosszabb távra tervezzük, de a versenyeket csak megfelelő létszámú jelentkezés esetén bonyolítjuk le.

Ezen felül szeretnénk támogatni az FC Szalafő nagypályás labdarúgó csapatát. Lehetőségeinkhez mérten segítenénk őket, valamint a különböző kispályás tornákra a nevezési díjakat átvállalnánk.

Feladataink közt szerepel még egy kispályás öregfiúk csapat működtetése is, amelynek körvonalai már alakulnak.

Szeretnénk kialakítani egy konditermet is, amennyiben sikerül megfelelő helyiséget találnunk.

Figyelemmel kísérjük az országos, regionális és megyei pályázatokat, amelyek a sportra vonatkoznak.

  • Az egyesület címe: 9942 Szalafő, Templomszer 2.
  • Számlaszáma: Nádasd-Őrség Egyesült Takarékszövetkezet 72400269 - 11007843
  • Adószáma: 18895461-1-18
  • Az egyesület elnöke: Törő Miklós
  • Ügyvezető elnöke: Horváth Csaba
  • Gazdasági vezetője: Pappné Babaics Éva
  • Tagjai: Bali László, Horváth Ottó, Horváth Róbert, Kálmán György, Könye Ferenc, Könye László, Lugosi Arnold, Somogyi Tibor, Takács György, Takács Péter, Tamaskó Csaba 

Időjárás

 

Felhőkép

 

Hőtérkép

 

Időkép | www.időkép.hu

 

SZÉCHENYI 2020 EFOP-1.5.3-16-2017-00061

#szalafő

#őrség #pityerszer #alsószer #templomszer #csörgőszer #gyöngyösszer #papszer #felsőszer #hagyomágy #szer #7szer #szerelem #slowlife #pihénes #nyaralás #dödölle #rétes #múlt #építészet

Legfrisseb hírek